Elérhetőség
info[kukac]it-assist.hu
Elérhetőek vagyunk
Hétfőtől - Péntekig:
09:00-16:00

Weboldal és Webáruház Készítés


Weboldal készítés Keresőoptimalizálással

Ma már elengedhetetlen egy vállalkozás számára, hogy professzionális módon jelen legyen az online világban, így nélkülözhetetlen a weboldal készítés. Azonban az sem mindegy, hogy az elkészített weboldal mégis milyen módon, illetve céllal van elkészítve. Lehet egy weboldal szép, színes (szagos sajnos sehogy sem), de mindezek mellett, ha nem tud eladni, akkor kidobtuk az ablakon a weboldal készítésre szánt összegünket, pedig egy jól működő marketing vezérelt weboldal, igazi vevőszerző gépezet lehet és nem is olyan hosszútávon egy biztos és jövedelmező befektetés.

uzleti-weboldal-keszites-3-1024x590

Weboldal készítés lépései

Minden esetben az alábbi pontokon megyünk végig:

 1. A weboldal elnevezése: domain név.

  Nagyon fontos az, hogy mi lesz a weboldalunk neve? Ha nem jól választjuk meg, akkor azon későbbi sikerünk is múlhat. Nem feltétlenül kell beszédesnek lennie domain nevünknek, de ha van rá lehetőség válasszunk olyan domain nevet, ami leírja a szolgáltatásunkat, cégünket. Nincs óriási szerepe ennek a keresőoptimalizálásban, mint sokan hiszik, de nem hátrány, inkább előny, mindenesetre nem számottevő a jelentősége keresőoptimalizáláskor. Ha márka nevet választunk domain névnek, akkor ügyeljünk rá, hogy nem biztos, hogy a felhasználók be fogják tudni azonosítani tevékenységünket a domain név alapján, viszont hosszútávon, brandet építünk mindenképpen a márka nevünket válasszuk domain névnek. Mi minden esetben segítünk ügyfeleinknek weboldal készítéskor a megfelelő domain név választásban, ezzel megelőzve későbbi problémákat.

 2. Tárhely

  Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű tárhely szolgáltatót választunk weboldalunknak. Ma Magyarországon rengeteg gyenge minőségű szolgáltató létezik, akik lassú és ami még fontosabb egyáltalán nem biztonságos tárhely szolgáltatást kínálnak weboldal készítéshez. Egy tárhely legyen gyors, ha lehet legyen SSD tárhely és az ügyfélszolgálat legyen elérhető, ha baj van, valamint készítsenek biztonsági mentést, hogy ha bármi történik, akkor legyen mihez nyúlni. Mi az alábbi szolgáltatókat javasoljuk: https://www.rackhost.hu/ https://www.mediacenter.hu/

 3. Arculat, webdesign

  Nagyon fontos, hogy milyen formában jelenik meg weboldala az online világban, az első benyomás itt is fontos, azonban fontos tudni, hogy nem elég az sem, hogy egy weboldal szép és dizájnos legyen. Mindenesetre előre el kell döntenünk az arculati elemeket, a színeket és a logót. A webdesignnak segítenie kell a weboldal értékesítését, meg kell könnyítse a felhasználó navigálását a weboldalon és mindemellett tükröznie kell vállalkozásának színvonalát. Nem szabad megfeledkezni az aktuális webdesign trendekről sem és nem érdemes figyelmen kívül hagyni, hisz lehet, hogy ami 2 éve még menő és újdonság volt, ma már inkább giccses és gagyi.

 4. Menüpontok, elrendezés

  Nagyon fontos, hogy jól megtervezzük a weboldal készítés során annak menürendszerét, hiszen ennek segítségével fog a felhasználó tájékozódni a weboldalon. Ez olyan mint egy térkép, ha a térkép hiányos, akkor eltévedünk és egyáltalán nem leszünk boldogok. A menü rendszert úgy kell kialakítani, hogy weboldal bármely lényeges pontját elérjük maximum 3 kattintásból. Ne zsúfoljuk tele a menüt érdektelen dolgokkal és ha lehet akkor alkalmazzuk a legördülő menü rendszert, ha több mindent szeretnénk kategorizálni. Más az eset egy egyszerű weboldal készítésekor, mint ha egy webáruházat készítünk, teljesen más kategorizálási sorrend.

 5. Weboldal tartalom

  Ügyeljünk a minőségi tartalomra weboldal készítéskor és szánjunk rá elegendő időt, hogy jól megírjuk, esetleg megbízzunk egy szövegírót a weboldalunk tartalmi részeinek elkészítésekor. Mindenképpen kerüljük a más weboldalakról lopott szöveget, mert ezt a Google nem szereti és nem lesz előnyünkre keresőoptimalizálás esetén. A szakmai részeknél ügyeljünk az adott szakma szakzsargonjára és akár bele is mehetünk komolyabb és bonyolultabb témákba, de még is a fő oldalakon törekedjünk a könnyen olvasható szövegezésre. Marketing szempontból fontos, hogy meg legyen a megfelelő üzenetünk, amit át szeretnénk adni potenciális vásárlóinknak.

 6. Képek, videók

  Egy kép többet mond ezer szónál és a weboldal készítés világában előszeretettel használjuk a képeket videókat, hogy színesebbé, élhetőbbé tegyük a weboldalakat. Nagyon fontos ebben az esetben is, hogy a lopott képek nagyon hamar kiderülnek, ezért érdemes erre rászánni azt a pár 10 ezer forintot, hogy legalább stock photo minőségű fotóink legyenek.

 

Weboldal funkciók

Mobiloptimalizált honlapkészítés

Egyre jobban nő a mobilfelhasználók száma, így az ön mobilbarát honlapjának: gyorsnak, könnyen kezelhetőnek és élvezhetőnek kell lennie.

Saját szerkesztő felület

Mellyel könnyen létrehozhat új oldalakat, cikkeket, képeket tölthet fel, módosíthatja a szöveget, bármit! Az ehhez szükséges tudást betanítjuk.

Keresőoptimalizált felépítés

Az általunk készített weblap rendelkezik egy keresőoptimalizálás modullal, melynek segítségével, folyamatosan tornázhatja fel weblapját a Google találatai között.

Korlátlan oldal, korlátlan design

Ön dönti el, hány oldalra van szüksége, és mi annyit programozunk. Olyan weblapot készítünk, amely igazodik tevékenységéhez, arculatához, színvilágához és a legújabb, 2018-as trendekhez

Okos kapcsolati űrlap

A felhasználók választhatnak, hogy mit szeretnének Önnek üzenni. Akár minden oldalhoz, vagy szolgáltatáshoz, termékhez külön tartozhat egy kapcsolati űrlap/megrendelő lap. A látogató választja ki, hogy milyen témában kíván üzenni Önnek, kiválaszthatja az adott terméket, rendelést adhat le, további információt kérhet Öntől. Az így leadott megrendelésekről, kérésekről Ön e-mail-ben azonnal értesítést kap.

Időpont foglaló rendszer

Gyorsan és könnyen tudnak vállalkozásánál időpontot foglalni egy online naptáron keresztül. Szállodák, éttermek, szépségszalonok, fodrászok életét könnyíti meg az online időpontfoglaló rendszer.

Online chat

Az online chat segítségével azonnal kapcsolatba léphet a weboldal látogatójával, megválaszolhatja kérdéseit a termékkel, vagy a szolgáltatásával kapcsolatban.

Nyelvválasztó módul

A nyelvválasztó modul segítségével, weboldalát akár több nyelven is elérhetővé teheti.

Megosztás

Az egyes oldalakat megoszthatja a Facebookon, a Twitteren, a Google+-on, vagy elküldheti e-mailben, de ki is nyomtathatja. A könnyen, gyorsan megosztható oldalakkal a látogató egy pillanat alatt elküldheti ismerőseinek az Ön ajánlatát, termékét, szolgáltatását.

Facebook, Instagram, Google+

Meglévő Facebook, Instagram, Google+ oldalát integráljuk a weblapba, így ügyfelei azonnal követhetik vállalkozását ott is. Ha ezek nincsenek meg, létrehozzuk. Nem csak a rajongói tábor növelése miatt fontos, a keresőoptimalizálás során is jelentős tényező, versenyelőnyt szerezhet a konkurenciával szemben.

Okos hívógomb

Telefonról egy érintéssel hívható telefonszám. Ha a látogató mobilról nézi honlapját, egy érintéssel már kapcsolatba is léphet vállalkozásával. Nem kell másolni, nem kell megjegyezni a telefonszámot, csak rábökni és már tárcsáz is a készülék. Gyors, praktikus, kényelmes.

Okos menü

Ahogy a felhasználó lefele görget a weboldalon, a menü nem tűnik el, követi a tartalmat és igazodik hozzá. Nem szükséges állandóan a weblap tetejére görgetni, egyszerűen és gyorsan navigálhat.

Hírlevél küldő szoftver

Telepítünk weboldalára egy hírlevél küldő szoftvert, mellyel könnyen tudja tartani a kapcsolatot az érdeklődőkkel. Már meglévő adatbázist is feltölthet, de létrehozhatunk egy űrlapot, amivel tovább bővítheti listáját. Küldjön különleges akciókat, ajánlatokat, akár időzítve is, legyen ott minden ügyfele postaládájában.

Főoldalra modul

Vállalkozásának logója minden oldalon meg fog jelenni, erre kattintva a felhasználó visszajuthat a fő oldalra.

Blog

Legyen naprakész! A blog segítségével bármit megoszthat a látogatókkal: hírek, újdonságok, fejlesztések, vagy akár indíthat egy online tanfolyamot blog formájában. Az egyszerű szövegszerkesztő segítségével könnyen szerkesztheti a tartalmat, képeket adhat hozzá, vagy törölhet.

Képek, galériák

Vannak referenciái, olyan képei amit szívesen megosztana a látogatókkal? A képes és videós galériában ezt is könnyen és elegánsan megteheti, megoszthat mindent az érdeklődőkkel.

Letölthető tartalmak

Közzé tehet bármilyen letölthető tartalmat. Termék katalógusokat, leírásokat, táblázatokat, útmutatókat, esettanulmányokat. Az érdeklődők egy kattintással letölthetik azt.

Webáruház

Vegye ki részesedését az online kereskedelemből! Professzionális webáruházával, könnyen kezelheti a megrendeléseket, vagy akár a raktárkészletet. Az értékesítésekről statisztikát lát majd, így naprakészen követheti online forgalmát.

Bankkártyás, vagy PayPal fizetés

Ezentúl nem okoz gondot majd ügyfeleinek, hogy kifizessék a számláikat, a megrendelt terméket, vagy szolgáltatást, akár azonnal tudnak fizetni, bankkártyával, vagy PayPal-al.

Számlázó program összeköttetés

Rendszerünk összeköthető a számlázz.hu, a számlahegy.hu és a billingo.hu online számlázó programokkal.

Google Maps

Vállalkozását elhelyezzük a Google térképén. Az oldalba integrált térkép segítségével, ügyfelei gyorsan és könnyen tudják megtervezni az útvonalat vállalkozásához. Megadhatja a székhelyét, telephelyeit, irodáját bármilyen címet, akár többet is.

Google Analytics

Weblapját összekötjük a Google Analytics-el. Nyomon követheti a forgalmát, honnan és kik keresték fel, mennyi időt töltöttek az oldalon, és melyik oldal tetszett nekik a legjobban. Látni fogja, hogy milyen kifejezésekre keresve jutottak el a weblapjára, és ezeket a kulcsszavakat tovább erősítheti. Folyamatosan elemezheti és optimalizálhatja weblapját.

Villámgyors oldalbetöltés

Az általunk készített weboldalak betöltési sebességét optimalizáljuk, így az oldal betöltési sebessége villámgyors.

Biztonság

Rengeteg kémprogram próbálkozik napi szinten feltörni a weboldalakat, így minden weboldalunk mellé biztonsági tűzfalat telepítünk.

Adatmentés

Automatizált időzített mentés beállítása az SQL adatbázisról és a Weboldaláról.

Facebook oldalunk – Weboldal és Webáruház Készítés

IT-Assist.hu


Hírlevél

Ne maradjon le az Újdonságokról, Akciókról, Kedvezményekről. Iratkozzon fel Hírlevelünkre!
Adatait biztonságban tároljuk és bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki!

error: A tartalom védett!!!