Elérhetőség
info[kukac]it-assist.hu
Elérhetőek vagyunk
Hétfőtől - Péntekig:
09:00-16:00

Informatikai tanácsadás


Informatikai tanácsadás

szakmai-tanácsadás

Testreszabott stratégia kiépítése 

A testreszabott stratégia elkészítéséhez először összhangba kell hoznunk cége aktuális igényeit a közép-és hosszú távú terveivel. Ezt megismerve alkotjuk meg közösen a vállalkozás IT stratégiáját, az ezt megelőző rendszerfelmérés eredményeire alapozva. Nagyon fontos a stratégia kialakításának pillanatában a jövőbeli tervek ismerete, hogy egy olyan rendszer kerüljön bevezetésre, amelyet később az új fejlesztési igények miatt nem kell lecserélni, hanem tovább lehet fejleszteni. A stratégia kialakításának része mindig az üzleti folyamatokat támogató erőforrás és rendszertervezés a várható jövőbeli kapacitásigények figyelembevételével, az életciklus tervezés, adatvédelmi stratégia kialakítása, illetve üzletbiztonsági/üzletmenet folytonossági igények megismerése.  

Tanácsadás az üzleti folyamatok hatékonyságának növelésére  

Meglehet, hogy a meglévő informatikai rendszerében is rejlik még annyi potenciál, hogy nincs szükség annak lecserélésére. IT rendszerének előnyeit azonban csak akkor tudja kihasználni, ha munkatársai megfelelő szoftverhasználati ismeretekkel rendelkeznek, valamint az aktuális erőforrásai hatékony rendszerben működnek. Tehát az által tesszük hatékonyabbá vállalatának működését, hogy hozzáértő tudással megtanítjuk, hogyan tudja kiaknázni rendszere adottságait.  

Adatvédelmi megoldások bevezetése és menedzsmentje (GDPR)  

Az adatmentés, adatvédelem kiemelt fontosságú egy cég életében. Óriási veszteségeket okozhat, ha az üzleti adatok kiszivárognak, elkeverednek, esetleg kitörlődnek a rendszerből. Biztonsági megoldásainkkal kivédhetőek az adatlopási próbálkozások, átgondolt adatmentési stratégiával elkerülhetővé válik a véletlen adatvesztés, vagy szándékos adatrongálás, törlés (pl.: zsaroló vírusok). Emellett támogatást nyújtunk a megfelelő adatkezelési stratégia kidolgozására, mind az üzleti információk, mind a személyes adatok tárolása tekintetében.

Facebook oldalunk – Informatikai tanácsadás

IT-Assist.hu


Hírlevél

Ne maradjon le az Újdonságokról, Akciókról, Kedvezményekről. Iratkozzon fel Hírlevelünkre!
Adatait biztonságban tároljuk és bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki!

error: A tartalom védett!!!